Štítky

Běhání (64) Život (60) Povídka (22) RC létání (22) Korsika (18) PC hry (17) Geocaching (11) Humor (9) Kultura (7) 312 GTCup (5) Kolo (5) Úvaha (5) Endomondo (3) DCS (1) Deskové hry (1) Elite dangerous (1) Film (1) RC loď (1)

Úprava názvu

Myslím si, že změna názvu z "pravidelný občasník" na "občasný pravidelník" bude sedět více.

čtvrtek 27. června 2019

Korsika karavanem 2019, den třetí

Po snídani se dále řeší, jak a kdo nás dopraví do servisu. Problém je neustále hlavně v komunikaci. Česká asistence, italská asistence, odtahová služba, servis. Skvělé.
Dnes to zkrátím. Nadšení se střídalo se střízlivěním. Výsledek? Do servisu se dostaneme zítra ráno. Doufáme.
Teplota byla opět přes 40 stupňů. V autě bylo až 42 a tak jsme trávili čas venku. Při naší smůle jsme měli opět štěstí. S vrakovištěm sousedí malý akvapark. Tak jsme si koupili vstupenku a chladili jsme si těla ve vodě. Pořádají tady také několikrát denně cvičení ve vodě. Jednoho jsme se aktivně zúčastnili. Byla to asi Zumba. A byla to makačka, ale dali jsme to. V tomto bazénu se musí koupat v koupací čepici. Dostali jsme modré čepičky, takže jsme vypadali jak reprezentanti šmoulí vesnice. Akorát tedy táta šmoula měl také modrou čepičku. Po večeři jsme si dali pivo na tzv. vietnamský způsob. Tzn. že jsme si do teplého piva dali led, aby se to v tom vedru dalo pít. Měli jsme i první kávu. Večeře byla opět skvělá, akorát nám došlo pečivo. Jo, a zapomněl jsem na oběd. Byly skvělé španělské ptáčky. Vzhledem k vedru, jsme si je dali s chlebem.
Tak, zatím dopsáno. Tři dny jsem napsal teď. Zbytek už spí. Já jsem spal na bazénu a tak tvořím tyto zápisky. Poslouchám při tom Přemyslovskou epopej. Je to dobré jako Husitská, kterou jsmr poslouchali vloni v létě.
Předpokládaný průběh zítřka. Po osmé hodině nás i s autem přemístí do autoopravna. Tam se dozvíme jak složitá oprava to bude, jak dlouho to bude trvat atd. Máme když tak nárok na jednu noc v hotelu.
Pokračování zítra a snad už v "přímém" přenosu.
Dobrou noc.

Žádné komentáře:

Okomentovat