Štítky

Běhání (64) Život (60) Povídka (22) RC létání (22) Korsika (18) PC hry (17) Geocaching (11) Humor (9) Kultura (7) 312 GTCup (5) Kolo (5) Úvaha (5) Endomondo (3) DCS (1) Deskové hry (1) Elite dangerous (1) Film (1) RC loď (1)

Úprava názvu

Myslím si, že změna názvu z "pravidelný občasník" na "občasný pravidelník" bude sedět více.

neděle 14. července 2019

Korsika karavanem 2019, den patnáctý

Ráno jsem vylezl z karavanu a noční návštěvník tam už nebyl. Naše auto bylo také v pořádku. Měli jsme všechny pneumatiky a ani posprejované nebylo. O tom se mi totiž zdálo. Po snídani jsme si dali ještě ranní koupel v parádních vlnách a jelo se dál.
Jeli jsme do Sarténe. Krásné malé městečko. Zaparkovali jsme a viděli jsme místo, kam jsme chtěli jít. Přes údolí bylo náměstíčko a tam na nás čekaly zmrzlinové poháry. Na nich už tady totiž byli a tak se s námi o ten požitek taky chtěli rozdělit. Dali jsme si dva a ochutnávali je. Byly oba moc dobré a krásně nazdobené. Po tomto kulinářském zážitku naše cesta poračovala.
Náš cíl byl kemp, který měl mít kvalitu odpovídající ceně. Akorát sociální zařízení nezískalo mnoho bodů. Po příjezdu jsme šli jako vždy na recepci. Tam byla paní, kterou jsme tak nějak obtěžovali, nebo měla jenom takový výraz v obličeji. Někoho mi připomínala.
Našli jsme si místo, zaparkovali a šli se vykoupat dřív, než zavřou bazén. Ten byl příjemný a voda teplá. Měli v něm hozené čtyři plastové tyče, které se používají na to, aby člověka nadnášely, když si chce odpočinout. Takže jsme si dali jednu pod hlavu a druhou pod nohy a nechali se nadnášet.
Po večeři jsme si přes projektor tabletu pustili na bok karavanu film s názvem Korsický případ. Nikdo z nás tento film neviděl. Je to dobrá komedie a je ještě lepší pro toho, kdo na Korsice byl. Aspoň si to myslím. Hraje tam Jean Reno a vyhodili mu tam do povětří restauraci. Byla to ta, v které jsme si dávali zmrzlinové poháry. Pak tam na tom pidináměstíčku přistával vrtulník. Nechápu, jak se tam vešel.
Únava nás zmohla a tak jsme šli v půlce filmu spát.

Žádné komentáře:

Okomentovat