Štítky

Běhání (64) Život (60) Povídka (22) RC létání (22) Korsika (18) PC hry (17) Geocaching (11) Humor (9) Kultura (7) 312 GTCup (5) Kolo (5) Úvaha (5) Endomondo (3) DCS (1) Deskové hry (1) Elite dangerous (1) Film (1) RC loď (1)

Úprava názvu

Myslím si, že změna názvu z "pravidelný občasník" na "občasný pravidelník" bude sedět více.

neděle 7. července 2019

Korsika karavanem 2019, den desátý

Noc byla chladná, že jsem se balil do všeho, co jsem našel. Ráno teploměr ukazoval 19°C. Po snídani jsme vyjeli směr Corte. Příjezd do kempu Chez Bartho byl velmi výživný. Dolů z kopce přes hrbol. Pak levá prudká zatáčka na úzký most. Na každé straně 10 cm. Ještě že zrcátka byla nad zábradlím. Na konci mostu byl další slušný sjezd. Vstoupil jsem a koukal jsem, jestli se vejdeme. Pod autem zbýval jeden až dva cm.
Zaparkovali jsme na určené místo a já našel i místo na hamaku. Nad námi i vedle nás byla velká česká skupinka. Velitel vozu tam dokonce potkal i známého od letectva.
Koupání u kempu je řešené v řece. Tady byla další zvláštnost, že čím jsme šli po řece níže, tak byla voda studenější.
Večer jsme šli na procházku do Corta. Krásné městečko, jak z mafiánských filmů. Úzké uličky, hezky oprýskané domy. Sedli jsme si před jeden bar. Posezení měli místo několika parkovacích míst. To by u nás asi nešlo. Dali jsme si Margaritu a bylo nám krásně. Okolo jezdily auta a spousta řidičů zdravila spolek, co seděl u stolku za námi. Asi místní mafiáni. Měli jsme obavu akorát z toho, že kdyby je chtěl někdo pozdravit olovem, tak jsme byli v palebné čáře.
Večer krajané vytáhli kytaru a hulákali na celý kemp. Občas se od jiných ubytovaných ozývalo: "Shuuuuuuut uuuuuuuup!!!!!!" Byli fakt hlučný.

Žádné komentáře:

Okomentovat