Štítky

Běhání (64) Život (60) Povídka (22) RC létání (22) Korsika (18) PC hry (17) Geocaching (11) Humor (9) Kultura (7) 312 GTCup (5) Kolo (5) Úvaha (5) Endomondo (3) DCS (1) Deskové hry (1) Elite dangerous (1) Film (1) RC loď (1)

Úprava názvu

Myslím si, že změna názvu z "pravidelný občasník" na "občasný pravidelník" bude sedět více.

pondělí 8. července 2019

Korsika karavanem 2019, den jedenáctý

Ráno musela polovina osádky něco vyřešit ve městě a tak jsme si sbalili věci a šli čekat k řece. Našli jsme si hezké místo, dál od dětí a tudíž v klidu. Smočit se ve vodě a pak se vyvalit na kameny. Podařilo se jim to vyřešit velmi brzy a tak se pro nás vrátili a šli jsme se osvěžovat všichni.
Při odjezdu bylo na tom mostku hodně mládeže, která z něj skákala do říčky. Bylo na něm fakt málo místa a tak se je Radka snažila rozehnat, nebo ať skočí. Pro ně to ale byla nevídaná atrakce a tak odmítaly ustoupit. Kdyby měly holky větší prsa, tak jsme měli umyté auto.
Jeli jsme městečka Tattone a do kempu Le Soleil. Jak jsme se dozvěděli, tak kemp je vyhlášený v okolí svojí pizzérií.
Když jsme přijeli, tak byl kemp poloprázdný a tak jsme si mohli vybrat místo. Za necelou hodinu, se začal plnit. Vedle nás se usídlil sympatický německý pár a pod námi si stany postavili Češi z Brna.
Je zajímavé, jak se tady všichni tváří mile. Pomalu každý, když se na tůře míjíte, nebo i v kempu, pozdraví "Bonžůr". Když na vás někdo kouká jako kakabus a potom ani nepozdraví, tak je od nás. Smutné, ale je to tak. Fakt takto zdraví Italové, Němci, Belgičané i Švýcaři. To jsou asi všichni, co jsme potkali. Jestli jsem to už nepsal, tak tady potkáváme i dost Škodovek.
Večer jsme grilovali maso a brambory a krajanům pod námi jsme asi dělali chutě. Oni měli pytlíkovou polévku. Nemají koukat, jak půl p.dele za křovím a možná, ale opravdu možná, bychom se podělili.

Žádné komentáře:

Okomentovat