Štítky

Běhání (64) Život (60) Povídka (22) RC létání (22) Korsika (18) PC hry (17) Geocaching (11) Humor (9) Kultura (7) 312 GTCup (5) Kolo (5) Úvaha (5) Endomondo (3) DCS (1) Deskové hry (1) Elite dangerous (1) Film (1) RC loď (1)

Úprava názvu

Myslím si, že změna názvu z "pravidelný občasník" na "občasný pravidelník" bude sedět více.

úterý 19. září 2017

Rozběhni se z chůze za 28 dní - den šestnáctý

Den šestnáctý - odpočinkový. Pohoda, klídek, leháro. Z toho je již jasné, že dnes je dvacet minut chůze. Ráno splněno asi devět minut, protože jsem byl popovezen autem. Dnes je tedy opět psací nouze a proto vám napíšu o jednom programu.

Můžu to zvednout?

Takto se jmenuje ten program (odkaz). Jedná se o aplikaci do mobilního telefonu se systémem Android. Možná existuje i na jiné platformy. O co jde? V čem vám pomůže?
Otravují vás telefonáty? Myslím tím nevyžádané telefony? Tento program s tím pomůže. Pomohl kolegyním, pomohl i mě. Když budete chtít, pomůže i vám. Je to program, který vám u neznámého čísla napíše o co jde. Tzn. že je to většinou číslo, které už někomu volalo a tak ho komunita označila a vy víte, s kým máte tu "čest". Např. v současné době, mě otravuje jedno číslo. Díky této aplikaci vím, že mi chtějí nabídnout nějaké produkty, konkrétně něco s Omega 3. Nemám zájem nezvedám.
Takže tolik k dnešku. Zítra zas bude nějaké běhání. Možná zase potkám moji novou kolegyni.

Žádné komentáře:

Okomentovat